Sweatpants - Mudra Pants black

kr. 599,00

Mudra Pants er cool, superbløde og behagelige sweatpants med snor i livet. Modellen er løs og baggy, men alligevel feminin. GOTS certificeret økologisk bomuld.

 

Mudra Pants er cool, superbløde og behagelige sweatpants med snor i livet. Modellen er løs og baggy, men alligevel feminin.

Anbefaling: køb i din normale størrelse eller eventuelt størrelsen mindre. Mudra Pants er lidt store i størrelse.

Farve: sort

Material: Superblød økologisk GOTS bomuld. 95% GOTS bomuld og 5% elastane.

Brand: Yogamii

Størrelse

, , , ,

Om Yogamii

Yogamiii er et dansk brand, som laver alle designs i  Danmark og som producerer deres yoga- og træningstøj i Indien i overensstemmelse med den internationale GOTS standard.

Uanset om du dyrker yoga, mindfulness eller bevægelse har du brug for blødt, behageligt og lækkert træningstøj. Med Yogamii får du bæredygtigt yoga wear med øje for både økologi, social ansvarlighed og miljømæssige hensyn.

GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre. Den er kendt og anerkendt i hele verden.

GOTS mærket giver en garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden og omfatter en uafhængig certificering af hele forsyningskæden.

GOTS kontrollerer også indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion helt frem til den endelige forbruger.​

Vaskeanvisning

Scroll til toppen