Skyllemiddel med probiotika - Probiotic Craft

kr. 99,00

Probiotic Craft Premium Fabric Softener er et naturligt og bæredygtigt skyllemiddel som ikke indeholder konserveringsmidler, duft eller farvestoffer. Det er sammensat af naturligt forekommende ingredienser og probiotika, som beskytter din krop mod udefrakommende skadelige stoffer og er samtidig beriget med lotusekstrakt der har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber.

Særligt udviklet til sensitiv hud og godkendt af dermatologer og allergologer.

Naturligt skyllemiddel med probiotika fra Probiotic Craft.  Skyllemidlet er sammensat af naturligt forekommende ingredienser og probiotika, som beskytter din krop mod udefrakommende skadelige stoffer.

Skyllemidlet er samtidig beriget med lotus ekstrakt, der har antioxidante effekter og antiinflammatoriske egenskaber som giver en fordelagtig pleje af dit vasketøj, idet det beskytter huden mod irritation og inflammation.

Her får du et skyllemiddel der er særligt udviklet til sensitiv hud, godkendt af dermatologer og allergologer.

Skyllemidlet er certificeret Ecocert, en certificering der sikrer den bedst tænkelige, miljøvenlige og social samvittighedfulde praksis. Samtidig bærer produktet  V- labelen som er en international anerkendt og pålidelig mærkning af produkter – kvalitetsmærket for veganske og vegetariske produkter som opnås via standardiserede kriterier.

Plastikemballagen er fremstillet af 100% genbrugsplast.

Volumen: 500 ml.

Duftfri.

 

 

 

 

 

Ingredienser

Produktet indeholder:

15-30 % plantebaserede kationiske overfladeaktive stoffer*. Indeholder også: vand, Kalciumklorid, glycerol, lotusekstrakt, probiotiske bakterier.

97,7 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Naturvaskemiddel certificeret af ECOCERT Greenlife

Anvendelse

Anvendelse:

Skyllemidlet bør omrystes før brug.

Brug 20-30 ml. afhængig af mængden af vasketøj samt hårdheden af vandet.

Til 4-5 kg. vasketøj skal du bruge medium hårdt vand og 20 ml. skyllemiddel.

For at skåne miljøet bør du fylde din vaskemaskine helt, vælge vaskeprogram med lav temperatur og følge ovenstående vaskeinstruktioner.

Scroll til toppen