SKJORTE MED KINAKRAVE I TENCEL™ – SORT - CONSJUS

kr. 549,00

Klassisk og enkel dameskjorte med kinakrave fra danske Consjus i bæredygtig Tencelstof. Skjorten har et fint feminint snit og læg i ryggen for mere komfort.

Klassisk og enkel dameskjorte med kinakrave fra danske Consjus i bæredygtig Tencelstof. Skjorten har et fint feminint snit og læg i ryggen for mere komfort og føles lækker blød at have på. Brug den til hverdag eller festlige lejligheder. Skjorten er sort med matchende logoknapper lavet af naturmaterialet Corozo.

Materiale: 100 % Tencel

Produceret i Europa med respekt for mennesker og dyr.

Brand: CONSJUS

Størrelse

, , ,

Materialer og vaskeanvisning

  • Skjorten er fremstillet i 100% Tencel™ fra Lenzing
  • Vaskes ved 40° finvask
  • Pga. fiberens egenskaber skal skjorten vaskes mindre end skjorter produceret i andre materialer som eksempel bomuld og polyester
  • Må ikke bleges
  • Må ikke tørretumbles
  • Stryges ved lav temperatur på bagsiden

Om producenten

CONSJUS er et danskejet firma startet i 2019 hvis vision er at vise at det er muligt at lave kvalitetstøj til gode priser, også selvom tøjet både er produceret i EU og fremstillet af bæredygtige materialer.

For CONSJUS er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet, forarbejdning eller den ansvarlige del, der sikrer arbejdere og miljø i hele værdikæden.

Alle styles designes til at holde sæson efter sæson, altså gode klassiske styles, der samtidig fremstilles af bæredygtige kvaliteter.

 

Scroll til toppen