Lilly Leggings - Sea Blue - Yogamii

kr. 399,00

Bløde højtaljede Lilly leggings fra Yogamii i fuld længde. Denne legging er fremstillet i økologisk bomuld med et strejf af stretch som giver dig den bedste komfort og fri bevægelighed på yogamåtten til pilates, til dans eller blot til hverdagsbrug.

Bløde højtaljede Lilly leggings fra Yogamii i fuld længde og smukt aquamønster. Denne legging er fremstillet i økologisk bomuld med et strejf af stretch som giver dig den bedste komfort og fri bevægelighed på yogamåtten til pilates, til dans eller blot til hverdagsbrug.

Farve: Sea blue

Materiale:95% økologisk bomuld/5% elastane

Brand: Yogamii

Størrelse

, ,

Om producenten

Yogamiii er et dansk brand, som laver alle designs i  Danmark og som producerer deres yoga- og træningstøj i Indien i overensstemmelse med den internationale GOTS standard.

Uanset om du dyrker yoga, mindfulness eller bevægelse har du brug for blødt, behageligt og lækkert træningstøj. Med Yogamii får du bæredygtigt yoga wear med øje for både økologi, social ansvarlighed og miljømæssige hensyn.

GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre. Den er kendt og anerkendt i hele verden.

GOTS mærket giver en garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden og omfatter en uafhængig certificering af hele forsyningskæden.

GOTS kontrollerer også indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion helt frem til den endelige forbruger.​

Scroll til toppen