Fluffy Bluse - Lavendel Melange- Another View

kr. 1.399,00

Lækker og fyldig morhair strikbluse fra Another View. Strikblusen har rund hals og lange ærmer med vidde forneden samt afsluttende høj ribkant.  Style den med lige den underdel du ønsker, eller brug den som en pullover til en kjole eller skjorte. Perfekt at anvende til alle årstider.

Lækker og fyldig morhair strikbluse fra Another View. Strikblusen har rund hals og lange ærmer med vidde forneden samt afsluttende høj ribkant. Style den med lige den underdel du ønsker, eller brug den som en pullover til en kjole eller skjorte. Perfekt at anvende til alle årstider.

Farve: Lavendel melange

Materiale: 50% Mohair/32% Polyester/18% uld

Oprindelse: Italien – ZERO WASTE PRODUKTION

Brand: Another View

Størrelse

, ,

Om Brandet

Brandet arbejder ud fra en vision om at innovere og forbedre modebranchen i en bæredygtig retning hvor beklædning løfter dit humør og samtidigt bidrager til en bedre verden.

Another View arbejder ud fra at gøre mindst mulig skade på vores miljø. Derfor arbejder de ud fra 3 bæredygtige principper: Clean, Fair, recycle.

Clean – Brandet bruger ingen giftige kemikalier i deres produktion – Derfor prøver de at finde så mange eco-tex certificerede stoffer som muligt.

Fair – Hele sortiment er designet i Another Views studioer i København og produceret under gode arbejdsforhold. Brandet samarbejder tæt med deres producenter og besøger partnere flere gange om året for at sikre, at leverandører lever op til brandets værdier.

Recycle – Brandet bruger så vidt muligt genanvendelige materialer – og tænker genanvendelighed i alle processer. Deres silke er rester fra producenter i Europa, og garnnet er ofte genanvendt.

 

Scroll til toppen