Eternity Sweater - Navy- Another View

kr. 599,00

Another View har designet denne smukke og klassiske Eternity sweater med hulmønster som giver et flot transparent udtryk – perfekt til et afslappet og stilet hverdagslook.

Another View har designet denne smukke og klassiske Eternity sweater med hulmønster som giver et flot transparent udtryk – perfekt til et afslappet og stilet hverdagslook. Style den med et par jeans og nogle støvler eller brug den som en pullover til en kjole eller skjorte. Perfekt at anvende til alle årstider.

Farve: Navy

Materiale: 25% Lana uld/20% alpaca uld/55% Akryl

Oprindelse: Italien – ZERO WASTE PRODUKTION

Brand: Another View

Størrelse

, ,

Om Brandet

Brandet arbejder ud fra en vision om at innovere og forbedre modebranchen i en bæredygtig retning hvor beklædning løfter dit humør og samtidigt bidrager til en bedre verden.

Another View arbejder ud fra at gøre mindst mulig skade på vores miljø. Derfor arbejder de ud fra 3 bæredygtige principper: Clean, Fair, recycle.

Clean – Brandet bruger ingen giftige kemikalier i deres produktion – Derfor prøver de at finde så mange eco-tex certificerede stoffer som muligt.

Fair – Hele sortiment er designet i Another Views studioer i København og produceret under gode arbejdsforhold. Brandet samarbejder tæt med deres producenter og besøger partnere flere gange om året for at sikre, at leverandører lever op til brandets værdier.

Recycle – Brandet bruger så vidt muligt genanvendelige materialer – og tænker genanvendelighed i alle processer. Deres silke er rester fra producenter i Europa, og garnnet er ofte genanvendt.

 

Scroll til toppen