Cecilie bukser - brun - Care By Me

kr. 999,00

CECILIE bukserne fra Care by Me, har et enkelt snit med brede, lige bukseben, klassiske sidelommer, løs pasform samt elastisk talje med snøre. De er fremstillet af en blød blanding af GOTS-certificeret økologisk bomuld og lækker hør der er utrolig behageligt at have på.

CECILIE bukserne fra Care by Me, har et enkelt snit med brede, lige bukseben, klassiske sidelommer, løs pasform samt elastisk talje med snøre. De er fremstillet af en blød blanding af GOTS-certificeret økologisk bomuld og lækker hør der er utrolig behageligt at have på. Materialet er meget stærkt, hvilket gør denne buks perfekt til hverdagsbrug. Style bukserne med CECILIE top eller match dem med din yndlings t-shirt.

CECILIE-serien er produceret af solenergi.

Farve: brun

Materiale: 50% bomuld/50% hør

Størrelse: Vælg den størrelse du plejer.

Brand: Care by Me

Størrelse

,

Materialet

Kombinationen af de to materialer – bomuld og hør – giver Cecilie serien en dejlig blødhed når den bæres helt tæt på huden. Bomuld og hør er nogle af de mest holdbare tekstiler, der findes, hvilket gør serien perfekt til hverdagsbrug. Sidst men ikke mindst er hør kendt for at absorbere fugt og holder derfor huden kølig på varme sommerdage.

Scroll til toppen