BREATH PERFORMANCE TOP - SAND - COPENHAGEN CARTEL

kr. 489,00

Breath Performance Top fra Copenhagen Cartels Active kollektion, er designet med v-formet snit fortil for god støtte og shaping. Toppen er en blanding af en sportstop og en croptop og kan anvendes alene eller under dit træningstøj

Breath Performance Top fra Copenhagen Cartels Active kollektion, er designet med v-formet snit fortil for god støtte og shaping. Toppen er en blanding af en sportstop og en croptop og kan anvendes alene eller under dit træningstøj. Den har racerback, høj rund halsudskæring og syet i et materiale, der sidder tæt til kroppen og giver en følelse af let kompres.

Toppen er skabt af minimum 78% genanvendt nylon – eksempelvis gamle fiskenet – samlet op fra havet og omdannet til fløjlsblød nylon. For at det genanvendte materiale føles lækkert og blødt mod huden, er det blandet med ca. 22% elastan. Materialet er åndbart, rart at have på og tørrer hurtigt.

Farve: sand

Materiale: 78% genanvendt nylon/22% elestan

Brand: COPENHAGEN CARETEL

Størrelse

, ,

Vaskeanvisning

Det anbefales at vaske toppen på max 40°C – og gerne 30°C, hvis det er muligt. Det gør at din style kan holde i længere tid og det er mere skånsomt for planeten. Det frarådes at stryge dit CC Active-produkt.

 

Om Producenten

Copenhagen Cartel er et dansk tøjbrand med afsæt i København og er nu et anerkendt verdensomspændende tøjbrand

Copenhagen Cartel har formået at gøre et problem til en løsning ved at bruge genanvend plastik fra havet, og lave det om til smukke, bæredygtige produkter med et tidsløst design.

Brandet udfordrer de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre for tøj og tekstil, og letter dermed lidt af det tryk som vores nuværende livsstil har på planeten ved at genanvende eksisterende ressourcer og bruge innovative fibre, materialer og produktionsmetoder. Vigtigst af alt er de med til at rydde verdenshavene for plastikskrald.

Scroll til toppen